Circuit Iordania Regatul Timpului 21 Iunie

Iordania

Circuit Iordania Regatul Timpului 21 Iunie

Durata :  8 Zile 7 Noptile
Pret de la :   1,380.00
Locația de pornire:  Bucuresti

Explorați minunile Iordaniei pe “Circuitul Iordania: Regatul Timpului”, plecând pe 21 iunie, o călătorie care se întrepătrunde printre minunile istorice și frumusețea naturală. De la străzile vibrante din Amman la malurile liniștite ale Aqabei, vă veți înfunda în bogatul țesut cultural al Iordaniei. Puteți rătăci printre ruinele antice din Jerash, vizitați locul biblic Betania și admirați comoara mozaicurilor din Madaba. Descoperiți legendarul oraș Petra, sculptat în stâncă roz și străbateți peisajele lunare ale Wadi Rum. Încheiați-vă aventura cu relaxare la Marea Roșie, în Aqaba. Ghidați de experți, această călătorie promite o explorare de neuitat a Regatului Timpului.

 

Cere Oferta Personalizata:

 

   

   

  Locuri pe care le vei vedea:

  Detalii despre program

  Day 1 : Aeroport – Aqaba 03:23

  Sosire la aeroportul QAI Amman , ne intalnim cu reprezentantul nostru, facem  formalitătile vamale, transfer la Aqaba zi libera pentru relaxare si Plaja

  Day 2 : Aqaba

  Mic dejun, plimbare cu barca cu fundul de sticla si snorkeling cu masa de pranz inclusa, restul zile liber pentru plaja

  Day 3 : Aqaba - Wadi Rum

  După micul dejun, plecam  spre Wadi Rum sau ’’ Valea Lunii ’’. Aici vom găsi aventura si  vom simti romantismul Desertul Arabiei.  Wadi Rum este ca un peisaj selenar format din văi vechi  si munti  din travertin erodati , crescand  printre nisipuri colorate in alb si roz. Ne bucuram de  un safari de 2 ore pentru a explora  locurile pe unde a trecut Lawrence al Arabie, vizitand totodata si cele mai spectaculoase obiective  din Wadi Rum si locuri unde s-au filmat filme celebre precum:Lawrence al Arabiei (1962), Planeta Rosie(2000),Mumia Revine (2001), Transformers: Revenge of the Fallen (2009), Prometheus (2012), Martianul (2015), Alaedeen (2019) Dupa  miezul noptii luminile se sting pentru a observa un cer absolut impresionant. Cazare Wadi Rum si  cina in stil beduin.

  Day 4 : Wadi Rum - Petra - Marea Moarta

  Mic dejun, plecam spre unei dintre cele 7 minuni ale lumii noi, cu o plimbare călare pana in Siq ( Canion ), urmat de un tur prin Siq la Trezorerie, centrul orasului, mormântul regal, teatru, locul de jertfa, mormintele romane si multe altele continuam  spre Marea Moarta.

  Day 5 : Marea Moarta

  Mic Dejun si zi libera  optional Wadi Mujib 

  Day 6 : Marea Moarta – Madaba – Mt. Nebo – Betania – Amman

  După micul dejun  plecam  spre Betania, Betania reprezinta locul sfant unde Ioan Botezatorul l-a botezat pe Iisus in apa din albia larga a Iordanului. Mult timp acesta a fost cunoscut doar din Biblie si din textele bizantine si medievale, continuam catre  Muntele Nebo unde vom face un tur al locului in care se afla mormantului lui Moise . De aici, Dumnezeu i-a ingaduit lui Moise sa priveasca spre Tara Făgăduintei . Aici se gasesc  ruine din secolele IV-VI, biserici ale căror pardoseli sunt încă acoperite cu un minunat mozaic, continuam catre  Towaros Madaba , orasul cu mozaicuri . Acest oras are o istorie lungă fiind mentionat pentru prima dată în Biblie si în Stela lui Mesha pe vremea  când era un oras mobit . Vizitam  Biserica Crestină Ortodoxă Sf. Gheorghe unde se afla o  harta mozaic cu Ierusalimul , Palestina , Iordania , Israel  si Egipt .Mergem mai departe  catre Amman . Cina si cazare.

  Day 7 : Amman - Umm Qais - Anjara -Jearash - City tur Amman

  Dupa micul dejun , mergem in nordul  Iordaniei la Umm Qais ( Gadara Vechi ) datând din secolul II d.Hr. oras unde vom gasi străzi cu coloane, amfiteatre , biserici , temple si marele forum roman . De aici putem admira  Peninsula Golan si Lacul Tiberias . Vom vizita apoi Anjara si vom face un pelerinaj la Biserica Maicii Domnului  – o pesteră reconstruita , care este venerata ca un loc prin care Iisus si mama sa Maria au trecut în timpul călătoriilor lor între Marea Galilee , orasele Decapolis , Betania dincolo de Iordania si Ierusalim . Anjara a fost desemnat de către Vatican ca loc de pelerinaj. In continuare vom merge spre nord pentru a vizita  splendidul oras greco-roman foarte bine conservat- Jerash. cina la faimosul restaurant Tawahin al Hawa si timp liber de 1 ora la mall pentru ultimele cumparaturi

  Day 8 : Amman - Aeroport

  Dupa mall turul de Amman By night si transfer la aeroport.

   

  Ce este inclus

  • 1 bagaj de mana mic 8 kg
  • Asistență la sosire și plecare la toate granițele iordaniene.
  • Bagaj de cala 23 kg
  • Bilete avion Bucuresti Amman Bucuresti
  • Ghid limba romana
  • Taxele de intrare la siturile turistice mentionate in program  
  • Transferuri in concordanta cu programul cu autocar turistic A/C
  • Viza gratuita

  Harta locatiei

  De ce sa rezervi cu noi?

  • Expertiza si experienta
  • Pachete personalizate
  • Siguranta si securitate
  • Portfoliu diversificat
  • Abordare flexibila

  Ai o intrebare?