Circuit Maroc October 2024

Maroc
0

Circuit Maroc October 2024

Durata :  7 Zile 6 Noptile
Pret de la :   1,600.00
Locația de pornire:  Bucuresti
Populație Marocul este de circa 31 milioane de locuitori. Populație este de religie islamică, majoritatea fiind concentrați în orașe. În anii ’80 Marocul a cunoscut un exod rural al populației către orașe din cauza secetei, cauzând mari dificultăți economice în anii ’90. În anul 2004 statul a început o inițiativă ambițioasă pentru a dezvolta și moderniza țara și a ridica nivelul de trai mai ales în capitala Rabat care cunoaște cel mai mare proiect de amenajare de trei miliarde de Euro.
Principalele orașe sunt; Rabat, este capitala țării, centru administrativ și economic. Rabat este un oraș modern care a reușit să păstreze neatins famecul celor O mie și una de nopți. Vechea Medina și Palatul Regal sunt doar câteva dintre comorile ascunse aici. Casablanca este capitala economică a regatului și totodată cel mai mare port marocan. Marrakech a fost fondat în 1062; este supranumit “Perla Nordului” și este situat într-o oază înconjurată de palmieri, loc unde odinioară poposeau negustorii ce străbăteau cărările deșertului. Fes reprezintă centrul religios al Marocului; este cel mai vechi dintre orașele lumii islamice. Este constituit din trei părți: orașul nou (construit la începutul anilor 1900, pe când țara era colonie franceză); orașul medieval (datând din secolul al XIII-lea); orașul antic (descoperit în anii 800). Agadir este stațiunea litorală a Marocului, una dintre cele mai vizitate de pe Coasta Atlanticului.

 

Cere Oferta Personalizata:

 

   

   

  Locuri pe care le vei vedea:

  Detalii despre program

  Ziua 1 Casablanca

  Sosire la aeroport. Asistență din partea personalului nostru vorbitor de engleză în afara clădirii aeroportului. Transfer la hotel, Cina si cazare.

  Ziua 2 Casablanca – Rabat – Fez: transfer de la aeroportul Denpasar catre hotelul din Ubud

  Mic dejun la hotel, vizită panoramică a capitalei administrative și industriale a țării, Casablanca. Vom vizita Parque de las Unidas, elegantul cartier Anfa și promenada Corniche, un bulevard care merge de-a lungul mării până ajungem la exteriorul Moscheei Hassan II. (Opțional, dacă este posibil, puteți vizita interiorul său unde iese în evidență tavanul și minaretul impresionant, considerat cel mai înalt din lume). Plecare spre Rabat, capitala Regatului. Centrul său istoric a fost declarat Patrimoniu Mondial de către UNESCO în 2012. Tur panoramic al orașului: Palatul Regal (din exterior), Kasbah Oudaya (secolul al XIII-lea), cu priveliștea sa asupra estuarului râului Bouregrer, care se termină la Mausoleul lui Mohamed V, lângă care se află turnul Hassan neterminat. După vizită, plecare spre Fez. Cina si cazare la hotel.

  ziua 3 Fez

  Mic dejun la hotel, plecare pentru a vizita orasul: Fez este cel mai vechi dintre Orasele Imperiale, considerat capitala Islamului din Maroc. Fondată în 808 ca prima capitală politică, religioasă și culturală de Moulay Idriss. Începem cu o vedere panoramică de pe unul dintre dealurile care înconjoară orașul, iar apoi vizităm ușile de bronz ale Palatului Regal și apoi pe jos intrăm în medina pentru a vizita interiorul unei Medersa (centru de studii coranice), ateliere în cartierele artizanilor, împărțite de bresle și în care se remarcă spectaculosul Cartier a Tanarilor, piața de mirodenii, souk-ul plin de viață și fântâna Nejarín. Continuarea priveliștii Fes care se bucură de o atmosferă de neegalat, bucurându-vă de plimbări de-a lungul largului Bulevard al lui Mohamed V sau plimbându-vă pe străzile nesfârșite ale celei mai mari medine din lume vă vor face șederea o experiență de neuitat. Fezul este mult mai mult: culoare, aromă, miros, viață și senzații care nu se uită niciodată...După vizită ne vom întoarce la hotel, Cina si cazare la hotel

  ziua 4 Marrakech

  Mic dejun la hotel.lora indicata plecare spre Marrakech. Sosire la hotel, cina si cazare

  ziua 5 Marrakech

  Marrakech Mic dejun la hotel, plecare pentru a vizita orașul, cunoscut sub numele de „Perla Roșie”. Alături de Meknes, Rabat și Fez, este unul dintre vechile Orașe Imperiale, are numeroase monumente declarate Patrimoniu Mondial de UNESCO, care îl fac principala atracție turistică a țării. Dimineata vom face vizita monumentala incepand cu Minaretul Koutobia (sec. XIII), sora Giraldei din Sevilla, de armonie splendida si este in prezent farul si centrul spiritual al Marrakechului. Continuăm spre Grădinile Menara și Palatul Bahía, reședința fostului vizir, exemplu al Evului Mediu musulman și unde se remarcă camera ambasadorilor acesteia. Pe jos ne-am îndreptat către o școală pentru a descoperi cum se fac mirodeniile marocane și uleiul de argan. Scurtă oprire și plecare către Plaza de Jema el F´naa, centrul nervos al medinei, de unde pornesc toate aleile și souk-urile care o alcătuiesc, una dintre cele mai emblematice și pline de viață din lume. După-amiază liberă, Cina si cazare la hotel.

  Ziua 6 Marrakech

  Mic dejun la hotel, Zi libera cu posibilitate de vizite optionale. Cina si cazare la hotel.

  ziua 7 Marrakech - Aeroport

  Mic dejun la hotel, la ora indicată transfer la aeroportul din Marrakech cu asistență din partea personalului nostru vorbitor de engleză. Sfârșitul serviciilor noastre. Notă: Ordinea programului poate suferi unele variații din motive operaționale, respectând conținutul programului.

  Ce este inclus

  • 1 bagaj de mana mic 8 kg
  • Bagaj de cala 23 kg
  • Bilete de avion
  • Cazare hotel 4* cu demipensiune
  • Ghid
  • Ghizi si soferi vorbitori de limba engleza
  • Mic dejun
  • Taxe aeroport
  • Transferuri

  Ce este exclus

  • Asigurare
  • Asigurare Storno (optional)
  • Cheltuieli de natura personala
  • Excursii optionale

  Harta locatiei

  De ce sa rezervi cu noi?

  • Expertiza si experienta
  • Pachete personalizate
  • Siguranta si securitate
  • Portfoliu diversificat
  • Abordare flexibila

  Ai o intrebare?