A calatori este, pentru cei tineri, o parte a educatiei; pentru cei mai varstnici – o parte a experientei.

– Francis Bacon

Agentia Experience Team a fost creata pentru a reinventa conceptul de vacanta prin intelegerea clientilor.

Realitatea a dovedit ca fiecare serviciu are personalitatea sa, care capata forma in concordanta cu dorintele si aspiratiile fiecarui client in parte. Orice solicitare este unica, asa ca flexibilitatea imbinata cu inalta calitate a serviciilor pe care le oferim sunt legile fundamentale dupa care ne conducem si care se reflecta in fiecare dintre produsele noastre. Detaliile, informarea corecta si completa fac dintr-un simplu pachet turistic o vacanta reusita pentru clientii nostri si un succes pentru noi.

Turismul inseamna mai mult decat o simpla destinatie. inseamna confort, siguranta , incredere si relaxare. Toate aceste servicii integrate, complete vi le oferim noi, incepand de la conceptia lor pana la implementare.

Dumneavoasta va ramane doar sa va bucurati de rezultate.

Avand in spate un personal calificat si foarte bine organizat, cu ani de experienta in domeniu turismului, Experience Team isi propune  sa ofere o gama completa de servicii turistice la cele mai inalte standarde de calitate.

Contact

Servicii integrate de turism in tara si in strainatate:

Rezervari hoteliere

Suntem specializati in rezervari hoteliere, oferind clientilor o gama variata de optiuni de cazare pentru destinatiile lor preferate. Cu ajutorul echipei noastre experimentate si a relatiilor solide cu diverse hoteluri, agentia asigura clientilor o experienta de calatorie confortabila si plina de satisfactii.

Servicii ticketing (Bilete de avion) si Rent-a -Car

Oferim servicii complete de ticketing pentru bilete de avion, facilitand calatoriile clientilor nostri prin rezervarea si emiterea biletelor in mod eficient si convenabil. In plus, oferim si servicii de inchirieri auto, permitand clientilor sa isi rezerve masini in avans pentru a-si asigura mobilitatea si flexibilitatea in timpul calatoriilor lor.

Organizare de evenimente

Organizeazam evenimente corporate personalizate, inclusiv incentive trips, team building-uri, conferinte, seminarii, lansari de produse si workshop-uri, oferind solutii profesionale si memorabile pentru companii si organizatii.

Vacante motivationale in destinatii traditionale si exotice

Planificam vacante motivationale unice in destinatii atat traditionale, cat si exotice, oferind clientilor experiente de calatorie inspiratoare si memorabile. Cu o atentie deosebita la detalii si nevoile individuale ale clientilor, agentia garanteaza ca fiecare vacanta este o sursa de motivatie si implinire.

Pachete turistice ( Sejururi, croaziere, circuite, city-break, last minute )

Oferim pachete turistice variate, incluzand sejururi, croaziere, circuite, city-break-uri si oferte last minute. Cu o gama diversificata de destinatii si optiuni personalizate, garantam clientilor ca vor experimenta calatorii de neuitat, adaptate preferintelor si bugetului lor.

Ghid turistic

Va punem la dispozitie ghizi turistici profesionisti si pasionati, care impartasesc cunostintele lor locale si experienta lor pentru a oferi calatorilor perspective autentice si captivante asupra destinatiilor.

Asigurari medicale

Va punem la dispozitie asigurari medicale adaptate calatoriilor, asigurandu-ne ca clientii sunt protejati impotriva imprevizibilului in timpul calatoriilor lor.

Echipa noastra vine cu cele mai bune solutii, atat din punct de vedere al costurilor, cat si al conceptului. Si pentru ca stim ca eficienta conteaza, va oferim totul dintr-o singura sursa, incepand cu rezervari de bilete, concepere de program de travel, pana la planificarea unui eveniment corporate.
Orice idee sau dorinta aveti si se incadreaza in serviciile noastre, ne puteti contacta pentru a le pune in practica pana la cel mai mic detaliu!

In spatele fiecarui eveniment reusit se afla o agentie puternica, Experience Team, inspirati de calatorii!

Vacante